This sauce is also good for Arepas, Empanadas, Steak, Chicken and Fish, Hamburger, Patacones and Barbecue (Parrillas)!!!
Recipe Venezuelan Parsley Garlic Sauce
Receta Venezuela Salsa Perejil Ajo
Ingredients 2 tbsp oil ½ cup parsley 4 cloves of garlic ½ onion chopped 1/4 red pepper chopped ¼ green pepper chopped 1/3 cup celery Sal and Pepper to taste 3 tbsp yogurt 3 tbsp mayonnaise (Traditional we only add mayonnaise but I like it t add some yogurt for a light version) | Preparation Purée parsley, garlic, onion, peppers, celery and oil in a in a food processor until smooth. In a small bowl add the blended mix. Add mayonnaise and yogurt. Add salt and pepper to taste. You will love the flavor! |
Receta Venezuela Salsa Perejil Ajo
Ingredientes 2 cucharadas de aceite ½ taza de perejil 4 dientes de ajo ½ cebolla picada 1/4 de pimiento rojo picado ¼ de pimiento verde picado 1/3 taza de apio España (celery) Sal y pimienta al gusto 3 cucharadas de yogurt 3 cucharadas de mayonesa (tradicionalmente solo le agregamos mayonesa pero a me gusta añadirle un poco de yogur para una versión ligera) | Preparacion En un procesador de alimentos o una licuadora mezclar el perejil, ajo, cebolla , pimiento , apio y aceite hasta que quede suave . En un tazón pequeño añadir la mezcla. Agregar la mayonesa y el yogurt. Añadir sal y pimienta al gusto. |
No comments:
Post a Comment